Kiropraktor Kungsholmen

En kunnig och trygg kiropraktor på Kungsholmen

Välkommen till en kunnig och erfaren kiropraktor på Kungsholmen. Vi hjälper dig med dina underliggande fysiska problem och återställer kroppens funktion och rörlighet.

Ryggskott, nackspärr, muskelsmärta, huvudvärk, stelhet och smärta i kroppen finns bland de problem som vi kan behandla med beprövade och effektiva metoder.

Vill du bli av med akut smärta eller lider du av besvärande stelhet i lederna? Välkommen att kontakta oss för att boka tid – vi kan bli din trygga och pålitliga naprapat på Kungsholmen och i hela Stockholm.

Kiropraktor Kungsholmen

Manipulering och justering av leder

Kiropraktik används för att återställa kroppens funktion och rörlighet genom manipulering och justering av leder. Kiropraktik har många positiva effekter på den allmänna hälsan och nervsystemet och leder till att kroppen läker på ett optimalt sätt. Därav hjälper kiropraktik till att bygga upp en stark och stabil kropp som bättre klarar av stress och belastning.

Kiropraktik är ett yrke inom primärvården och en kiropraktor är utbildad att diagnostisera, behandla och förhindra störningar i det neuro-muskulo-skeletala systemet (nerver, ben, leder och muskler).

Vi kan använda våra tekniker för att minska smärta, förbättra funktion och öka rörligheten. Vi kan dessutom ge våra patienter råd om självhjälp, terapeutiska övningar och förändringar av livsstilen.

Massage, medicinsk fotvård och rörelseträning

Vi erbjuder utöver kiropraktisk behandling även massage, medicinsk fotvård och rörelseträning – allt under samma tak i våra trivsamma lokaler på Döbelnsgatan i centrala Stockholm.

Vår målsättning som kiropraktor på Kungsholmen är att leverera tjänster av hög kvalitet – oavsett om det handlar om akuta besvär eller kroniska problem med kroppen. Inom kiropraktik lägger man mycket stor vikt på att finna grundorsakerna till besvären. En negativ aspekt kan orsaka stora negativa effekter på den totala hälsan. Vi behandlar alla möjliga besvär, från generell stelhet till akut smärta.

Här är några av de besvär vi kan behandla med kiropraktik:

Smärtor i nacke, rygg, ländrygg och bäcken, ischias, knä- och fotbesvär, hallux valgus (sned stortå), besvär med hälarna, huvudvärk, käkledsbesvär samt smärtor i skuldror, axlar, armbågar och handleder.

Vid sidan av kiropraktik så erbjuder vi även andra tjänster:

  • Massage
  • Medicinsk fotvård
  • Stötvågsbehandling
  • Rörelseträning

Vi erbjuder även våra tjänster för företag och har lång erfarenhet av företagshälsovård. Boka tid så kommer vi ut till ditt företag och skapar en arbetsplats där alla anställda mår bättre!

Kiropraktor Kungsholmen – så går det till

Vid det första besöket får du fylla i ett hälsoformulär där du svarar på frågor om din hälsa och dina besvär. På det sättet kan vi förstå dina problem och hur vi kan hjälpa dig. Vi diskuterar även dina hälsorelaterade problem och gör en grundlig undersökning där vi hittar de underliggande orsakerna till dina besvär.

Därefter går vi igenom det vi har kommit fram till och lägger upp en behandlingsplan som är anpassad efter din diagnos och dina behov. Din behandling påbörjas med antingen en eller flera behandlingsmetoder. Vi förklarar alla moment noga och om det är något du inte känner dig bekväm med så kan vi hoppa över det momentet.

Välkommen att kontakta oss och boka en tid för undersökning. Låt oss blir din trygga och kunniga kiropraktor på Kungsholmen.

En kunnig och erfaren kiropraktor på Kungsholmen