Kiropraktor Östermalm

En kompetent kiropraktor på Östermalm

Välkommen till din kiropraktor på Östermalm. Vi kan hjälpa dig med dina fysiska problem genom certifierad kiropraktik. Våra kiropraktorer är trygga och erbjuder effektiva behandlingar av högsta kvalitet – vid såväl akuta som kroniska besvär.

Vi behandlar många fysiska besvär – från vanlig stelhet efter timmar vid datorn till akut smärta orsakad av skada. Vi erbjuder kiropraktisk behandling, olika former av massage, medicinsk fotvård och rörelseträning – allt från våra fräscha och trivsamma lokaler på Östermalm i centrala Stockholm. Vi tar självklart emot patienter från hela Stockholmsområdet.

Välkommen att kontakta oss för att boka en tid. Våra kunniga, erfarna och trevliga medarbetare hjälper dig på vägen. Låt oss bli din kiropraktor på Östermalm

kiropraktor Östermalm

Effektivt mot en rad olika problem

 • Smärta i nacke, rygg, ländrygg och bäcken.
 • Smärtor i skuldror, axlar, armbågar och handleder.
 • Ischias.
 • Besvär med knä, fot och häl
 • Hallux valgus (snedställd stortå).
 • Käkledsbesvär.

Vi lokaliserar grunderna till dina problem

Kiropraktik bygger på tanken att man ska finna grundorsakerna till människors fysiska besvär. Ett enda enskilt stimuli kan nämligen få stor betydelse och påverka hela kroppens rörelseapparat. Genom att se helheten och undersöka kroppen noga så kan vi behandla patienten och nå fram till ett bra resultat – det vill säga mindre smärta och en bättre hälsa.

Detta helhetstänk genomsyrar alla delar av verksamheten. Allt går ut på att ge våra patienter optimal funktion, bättre fysisk prestationsförmåga och ett friskare liv. Vår kunniga och omsorgsfulla personal är utbildade och kan behandla alla patienter med manuella tekniker och även ge användbara råd om motion och kost.

Vi har ett helhetstänk som genomsyrar alla delar av vår verksamhet. Detta gör vi för att nå optimal funktion, prestationsförmåga och hälsa. Vår omsorgsfulla och empatiska personal är utbildad inom en rad olika områden för att kunna behandla patienter med manuella tekniker och ge praktiskt användbara råd om motion och kost.

Kiropraktor Östermalm – därför ska du vända dig till oss

 • Vi har generösa öppettider, det ska alltid vara enkelt att komma i kontakt med oss
 • Korta väntetider, vi arbetar för att alla ska kunna få en tid inom 24 timmar.
 • Mångårig erfarenhet. Vi har arbetat länge inom friskvård med olika inriktningar.
 • Vi är alla välutbildade inom våra områden och vidareutbildar oss dessutom regelbundet.
 • Det är enkelt att boka tid hos oss. Bara att ringa mejla eller kontakta oss via formuläret på kontaktsidan.
 • Vi samarbetar med ett stort nätverk partners inom friskvård
 • Vi är anslutna till Kiropraktisk Föreningen i Sverige och motsvarar alla dess krav på kompetens och kvalitet.

Kiropraktisk behandling – mer information

Kiropraktik är en vårdform där vi utför en rad olika steg: diagnostisering, behandling och prevention av mekaniska åkommor i rörelseorganen. Manuella metoder som ledmanipulation och andra behandlingar av leder och mjukdelar är grunden inom kiropraktik men det förekommer även andra hjälpmedel.

Kiropraktik är den tredje största primärvårdformen världen runt, det är faktiskt bara läkarvård och tandvård som är mer utbredd. Kiropraktik är en sedan länge etablerad vårdform som ger mycket bra resultat.

Kiropraktor Östermalm – information om ryggskott

Ryggskott är en av de vanligaste anledningarna till varför personer söker sig till en kiropraktor. Det är en plötslig, för det mesta kraftig, smärta i ländryggen som ofta ger den drabbade stora svårigheter att röra sig ordentligt. Ryggskott är en av de oftast förekommande anledningarna till sjukskrivningar.

Det är alltså en mycket vanlig åkomma i alla åldrar, även bland unga som kan drabbas i ett idrottsutövande.

Kan komma från alla ryggens delar

Ryggskott och den stelhet man ofta associerar med åkomman kan komma från vilken som helst av ryggens smärtkänsliga strukturer. Smärtan kan ha sitt ursprung i lederna, musklerna, diskarna eller ledbanden.

För det mesta går det inte att se någon ensam bakomliggande orsak till ett ryggskott. Det handlar i stället i de flesta fall om många små saker i vardagen som har irriterat ryggen under en längre tid. En dag så smäller det bara till när man ska böja sig ned för att knyta skorna.

Viktigt att hitta orsakerna

När ryggskott ska behandlas är det viktigt att man riktar in sig på de bakomliggande orsakerna, annars kan det snabbr återkomma och ryggen kan få svårt att återfå sin ursprungliga funktion. En kiropraktor kan effektivt minska smärtan under läkningen och se till att ryggen läker på ett så naturligt sätt som möjligt.

Detta helhetstänk genomsyrar alla delar av verksamheten. Allt går ut på att ge våra patienter optimal funktion, bättre fysisk prestationsförmåga och ett friskare liv. Vår kunniga och omsorgsfulla personal är utbildade och kan behandla alla patienter med manuella tekniker och även ge användbara råd om motion och kost.

Behandling av ryggraden har visat sig vara överlägsen andra metoder, som mediciner och fysiska övningar, när det handlar om att lindra och läka ett ryggskott.

Det är dessutom viktigt att man håller sig i rörelse om man har drabbats av ryggskott. Anledningen till detta är att naturliga rörelser gör att ryggen inte stelnar till. Det är helt enkelt så att alltför mycket stillasittande kan förvärra tillståndet ännu mer. Som erfaren och kunnig kiropraktor på Östermalm kan vi hjälpa dig att lägga upp ett rehabiliteringsprogram för dig om du har drabbats av ett besvärligt ryggskott. Behandling av ryggraden har visat sig vara överlägsen andra metoder, som mediciner och fysiska övningar, när det handlar om att lindra och läka ett ryggskott.

Välkommen att kontakta oss och boka en tid för undersökning. Låt oss blir din trygga och kunniga kiropraktor på Östermalm.

En kunnig och erfaren kiropraktor på Östermalm