Kiropraktor Östermalm

En kompetent kiropraktor på Östermalm

Välkommen till KAN-kliniken – din kiropraktor på Östermalm. Vi kan hjälpa dig med dina fysiska problem genom certifierad kiropraktik. Våra kiropraktorer är trygga och erbjuder effektiva behandlingar av högsta kvalitet – vid såväl akuta som kroniska besvär.

Vi behandlar många fysiska besvär – från vanlig stelhet efter timmar vid datorn till akut smärta orsakad av skada. Vi erbjuder kiropraktisk behandling, olika former av massage, medicinsk fotvård och rörelseträning – allt från våra fräscha och trivsamma lokaler på Östermalm i centrala Stockholm. Vi tar självklart emot patienter från hela Stockholmsområdet.

Välkommen att kontakta oss för att boka en tid. Våra kunniga, erfarna och trevliga medarbetare hjälper dig på vägen. Låt oss bli din kiropraktor på Östermalm

kiropraktor Östermalm

Effektivt mot en rad olika problem

 • Smärta i nacke, rygg, ländrygg och bäcken.
 • Smärtor i skuldror, axlar, armbågar och handleder.
 • Ischias.
 • Besvär med knä, fot och häl
 • Hallux valgus (snedställd stortå).
 • Käkledsbesvär.

Vi lokaliserar grunderna till dina problem

Kiropraktik bygger på tanken att man ska finna grundorsakerna till människors fysiska besvär. Ett enda enskilt stimuli kan nämligen få stor betydelse och påverka hela kroppens rörelseapparat. Genom att se helheten och undersöka kroppen noga så kan vi behandla patienten och nå fram till ett bra resultat – det vill säga mindre smärta och en bättre hälsa.

Detta helhetstänk genomsyrar alla delar av verksamheten. Allt går ut på att ge våra patienter optimal funktion, bättre fysisk prestationsförmåga och ett friskare liv. Vår kunniga och omsorgsfulla personal är utbildade och kan behandla alla patienter med manuella tekniker och även ge användbara råd om motion och kost.

Vi har ett helhetstänk som genomsyrar alla delar av vår verksamhet. Detta gör vi för att nå optimal funktion, prestationsförmåga och hälsa. Vår omsorgsfulla och empatiska personal är utbildad inom en rad olika områden för att kunna behandla patienter med manuella tekniker och ge praktiskt användbara råd om motion och kost.

Kiropraktor Östermalm – därför ska du vända dig till oss

 • Vi har generösa öppettider, det ska alltid vara enkelt att komma i kontakt med oss
 • Korta väntetider, vi arbetar för att alla ska kunna få en tid inom 24 timmar.
 • Mångårig erfarenhet. Vi har arbetat länge inom friskvård med olika inriktningar.
 • Vi är alla välutbildade inom våra områden och vidareutbildar oss dessutom regelbundet.
 • Det är enkelt att boka tid hos oss. Bara att ringa mejla eller kontakta oss via formuläret på kontaktsidan.
 • Vi samarbetar med ett stort nätverk partners inom friskvård
 • Vi är anslutna till Kiropraktisk Föreningen i Sverige och motsvarar alla dess krav på kompetens och kvalitet.

Kiropraktisk behandling – mer information

Kiropraktik är en vårdform där vi utför en rad olika steg: diagnostisering, behandling och prevention av mekaniska åkommor i rörelseorganen. Manuella metoder som ledmanipulation och andra behandlingar av leder och mjukdelar är grunden inom kiropraktik men det förekommer även andra hjälpmedel.

Kiropraktik är den tredje största primärvårdformen världen runt, det är faktiskt bara läkarvård och tandvård som är mer utbredd. Kiropraktik är en sedan länge etablerad vårdform som ger mycket bra resultat.

Välkommen att kontakta oss och boka en tid för undersökning. Låt oss blir din trygga och kunniga kiropraktor på Östermalm.

En kunnig och erfaren kiropraktor på Östermalm