Om oss

Kiropraktik, aktivitet och näring

Välkommen till KAN-kliniken. KAN står för kiropraktik, aktivitet och näring. Vid sidan av kiropraktisk behandling erbjuder vi även massage och medicinsk fotvård med mera. Vi håller till på Döbelnsgatan i centrala Stockholm där vi hjälper människor i Vasastan, Kungsholmen, Östermalm och hela Stockholmsområdet.

KAN-klinikens mål är att leverera behandlingar av högsta kvalitet vid såväl akuta som kroniska besvär.

Hos oss kan du få hjälp med många olika besvär, från generell stelhet till riktigt svåra smärttillstånd. Du kan läsa mer om våra olika behandlingar här.

Vi söker orsakerna till smärtan

För oss är det viktigt att finna de grundläggande orsakerna till dina besvär eftersom ett enskilt besvär kan orsaka stora besvär för hela rörelseapparaten. Vi arbetar på en modern kiropraktorklinik där vi alltid har individen i fokus. Vi tror på en kontinuerlig utveckling och vill gärna hjälpa dig att må så bra som möjligt!

Vi försöker alltid hålla tider öppna för akuta besök och vårt mål är att erbjuda dig en tid inom 48 timmar. Ring gärna för att boka tid! Du behöver ingen remiss från läkare för att besöka oss, du är välkommen oavsett om du är hänvisad från en läkare eller söker privat.

Vi samarbetar dessutom med andra vårdgivare och du kan alltid vara säker på att erbjudas professionell och effektiv vård.

Vi som jobbar på KAN-kliniken:

Thomas Östling

Leg. Kiropraktor och grundare

Thomas har lång bakgrund inom hälsa och friskvård och har arbetat som kiropraktor sedan examen på Kiropraktorhögskolan 1999. Thomas arbetar hårt för att kliniken ska erbjuda högsta kvalitet, bred kompetens och stor tillgänglighet.

Patrik Vilhelmson

Leg. Kiropraktor

Patrik tog examen vid Skandinaviska Kiropraktorutbildningen i Solna 2012. Han har ett stort intresse för biomekanik och är ansvarig för löpcoachingen och hjälper dig gärna med fotbesvär. Vill du prata träning så är det Patrik du ska prata med!

Therese Östling

Leg. Kiropraktor

Therese är verksamhetsansvarig på kliniken och har arbetat i friskvårdsbranschen sedan 1997 och som kiropraktor sedan examen 2001. Therese brinner för yrket som kiropraktor och har ett stort engagemang för patienternas bästa.

Vi söker grundorsakerna till dina problem